Xerrades

Festinat, l’aplec naturalista

A maig de 2023 es va celebrar el primer aplec naturalista de Catalunya, el Festinat. Un esdeveniment organitzat per Oxigenats, Fundació Emys, la Institució Catalana d’Història Natural i la Xarxa per a la Conservació de la Natura. Vam estar presentant i moderant totes les xerrades de Ciència Ciutadana que hi havia.

BCN Spiracy

Al novembre de 2022 vam participar a un esdeveniment de divulgació científica celebrat al CosmoCaixa, on es gaudeixen de xerrades amenes i curtes sobre diversos temes, com astrofísica, neurociència, química, epigenètica…

Nosaltres vam parlar sobre “Mort per kiki al món animal”, una divertida presentació on vam exposar 4 grups d’animals molt curiosos i un xic violents a l’hora de reproduir-se.

Badalona emprèn amb els joves

L’Ajuntament de Badalona ens va convidar a explicar el nostre projecte a la novena edició de la Jornada d’emprenedoria, celebrada al novembre de 2022. La Jornada és una iniciativa que cerca el foment de la creativitat fins dels centres educatius i l’impuls del talent i la motivació del jovent per iniciar i desenvolupar les seves idees emprenedores.

Jornades Natufriquis

L’associació del GEPEC i el Gremi Lúdic Despertaferro van organitzar un esdeveniment al juny de 2022 ple de natura i jocs de taula sobre flora i fauna. Va ser un plaer explicar el nostre projecte i després estar jugant al Wingspan tota la tarda, a més de guanyar-lo en un sorteig!

AvantvaFest

La cooperativa Avantva va organitzar un festival online de tres dies on es van fer activitats, tallers i xerrades per recaptar diners i aconseguir construir un laboratori on elaborar sabó i altres productes artesanals, locals, de qualitat i que compleixin amb tots els requisits legals. Es va celebrar al gener de 2021, i vam parlar sobre la sostenibilitat en la moda i com no creure’s el rentat verd de certes empreses.